Håkon Gullvåg i samtale med Harald Stanghelle

Velkommen til spennende arrangement i Hamar domkirke søndag 28. november kl. 17.

I hele sommer og høst har Hamar domkirke hatt gleden av å være utstillingssted for Håkon Gullvågs bilder fra "Den bibelske syklus." Første søndag i advent markerer vi avslutningen på utstillingen ved å invitere til en kveld sammen med kunstneren Håkon Gullvåg og forfatteren Harald Stanghelle. Stanghelle er redaktør, forfatter og kjent for sine kommentarer og gode samtaler i NRK. Han er også medforfatter av boken "Gullvåg, Kunstneren", en bok som gjengir et sentralt utvalg av Håkon Gullvågs store og mangfoldige kunstverk. Biskop Solveig Fiske deltar. Det blir kunstnerisk innslag, gløgg og pepperkaker. Gratis inngang.

VEL MØTT!