Konsert med Victoria Ulriksen


Hamar domkirke 11.juni kl.17.30

Victoria Ulriksen (f. 2006) studerer orgel på bachelorstudiet ved Norges musikkhøgskole hos domkantor og professor Kåre Nordstoga, og hammerklaver og moderne klaver hos professor emerita Liv Glaser.

I Hamar domkirke kommer hun til å spille Bach (BWV 541), Mozart Adaigo/Allegro/Adagio i F, K. 594 (arr. Martin Haselböck), og Vierne Final fra 4. symfoni.

Allerede i 2019 gjorde hun seg bemerket med flere opptredener på Norske Talenter på TV2. Hun har mottatt priser i konkurranser i både inn- og utland, blant annet 1. pris i finalen i Ungdommens Musikkmesterskap og publikumsprisen i den internasjonale Maria Hofer Orgelwettbewerb 2023.

Hun holder jevnlig solokonserter i Norge, bl.a. Nidarosdomen og Oslo Domkirke, og i utlandet hvor hun har spilt konsert på Skandinavias eneste Cavaillé-Coll orgel i København og et historisk Serassi-orgel i Italia. Våren 2024 spilte hun konsert i Uppsala domkyrka, som er den største kirken i Skandinavia.

Hun har spilt flere konserter på en rekke festivaler som Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival og har i flere år spilt på åpningen av Salzburg-festivalen, samt ulike steder i Tyskland, Sveits og Liechtenstein.

Sommeren 2024 skal hun på turné i England, og spille i bl.a. Truro og Blackburn katedralene. Hun spiller også flere konserter under Bergen Internasjonale Orgelfestival, sommerkonsert i Fraumünster Zürich, høstkonsert i Haderslev Domkirke, og igjen på Cavaillé-Coll orgelet i Jesuskirken i København under Nordisk Kirkemusikkfestival.

Neste års Englandsturné inkluderer allerede katedraler som Southwark, Bradford, og St Chad’s i Birmingham.

Gratis inngang!

Velkommen!

Tilbake