Hamar kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter
Avlyste aktivitetsdager

Pga myndighetenes restreksjoner for offentlige arrangement er det besluttet å avlyse årets aktivitetsdager. Størrelsen og opplegget på arrangementet, med barn fra forskjellige årstrinn og skoler, gjør at det ikke kan arrangeres.

I år kommer Aktivitetsdagene i august for 1.-3. trinn ikke å arrangeres. Det pleier å være et stort arrangement som samler 60 barn i Storhamar kirke og Vang kirke pluss frivillige og ledere. Pga myndighetenes restreksjoner rundt arrangement er det besluttet å avlyse årets aktivitetsdager. Størrelsen og opplegget på arrangementet, med barn fra forskjellige årstrinn og skoler, gjør at det ikke kan arrangeres.

Dette er veldig trist. Vi som jobber med trosopplæring vet at både vi og alle barn gleder seg masse til disse dagene hvert år. Men! Det kommer fler år og neste år satser vi stort igjen.

Alle som går i første klass kommer få invitasjon til en egen dag i Storhamar kirke og i Vang kirke utover høsten. Dato kommer.
Da kommer de også få motta 6-års boken sin.