Hamar kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter
Julegaven - Trine Rein

For syvende gang besøker Trine Rein kirker omkring i Norge med sin sterke og stemningsfulle førjulskonsert Julegaven! I år har hun med seg Siri'us til Vang kirke, og tre av landets mest rutinerte musikere:

Sammen vil dette unike ensemblet skape liv, glede og andektighet som seg hør og bør i adventstiden. Trine Rein er kjent for å by på både humor og personlige historier. Dette er konserten for deg som lengter etter å senke skuldrene litt i en travel hverdag, og få med deg både åndelig påfyll og ekte juleglede på vei hjem igjen.

Olav Torgeir Kopsland - gitar, pedal steel, kor
Eivind Kløverød - perkusjon og trommer
Kenneth Bjørdal - keyboards, kor

I samarbeid med Mission Aviation Fellowship, MAF.no

Hjertelig velkommen!

Dørene åpner ca 20 minutter før konsertstart. Varighet ca 80 minutter uten pause.

For ledsagerbillett må man ringe callsenteret på tel. 22828197

Om konserten ikke blir utsolgt på forhånd blir det mulig å kjøpe billetter ved inngang.
Pris: 450,- ingen kontant betaling