Hamar kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter
Messe for verdighet

Bli med og stå sammen for verdighet!

Onsdag 27.november markerer vi Messe for verdighet i Storhamar kirke kl 18.00. Messen holdes i samarbeid mellom organisasjoner som deler visjonen om nulltoleranse for seksuelle overgrep: Barnas stasjon Hamar, Redd barna, Frelsesarmeen, SMISO Hamar og Elverum, CRUX Hamartiltakene, Fengselspresten, Kirkelig ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep, bispekontoret og Hamar menighet.

Vi vil øke kunnskapen og ta på alvor at seksuelle overgrep, vold og krenkelser skjer i mellom-menneskelige relasjoner. Vi vil være med i det viktige arbeidet med å forhindre at nye overgrep skjer. I gudstjenesten vil flere representanter delta.

Det blir vakker musikk og sterke fortellinger. Biskop Solveig Fiske holder preken og etter gudstjenesten spiser vi kveldsmat sammen.