SOMMERKONSERT MED TORI ERLIEN-ÅRVA OG TROND VÅGE

Hver onsdag gjennom hele juli er det sommerkonserter i Hamar domkirke. Konserten begynner kl. 12.00 og varer i ca. en halv time.

Dette blir fem flotte konserter fremført av våre egne dyktige organister. De har med seg særdeles flinke musikere som vil gjøre dette til fine musikalske pusterom.

Det blir enkel servering med kaffe og is etter konsertene. Billett kr. 100,-. Barn u/16 år gratis.

Den 31.juli spiller Tori Erlien-Årva fløyte og Trond Våge orgel. Tori Erlien-Årva er en av Hamars fremste musikere. Hennes fløytespill har gledet mange, og ved denne konserten vil vi få høre en fin blanding av klassisk fløytemusikk og lettere toner.  F.eks. vil Stig Strands uendelig vakre «Men går jag øver engarna» og andre sommerlette toner smyge seg inn i øregangene og blir der en god stund.