Konsert i Hamar domkirke

Velkommen til konsert søndag den 28.oktober kl.18.00 i Hamar domkirke!

Bratsjisten Lars Anders Tomter regnes som en av de aller fremste på sitt instrument. Han konserterer over hele verden, og søndag kveld får vi høre han i Hamar domkirke. Lars Anders Tomter er Hamar gutt og har trått sine barnesko her i byen, og spilt mye i domkirken. Ved denne konserten har han også med sin datter Cecilia Lund Tomter. Hun er student ved Norges Musikkhøgskole hvor hun studerer sang med Randi Stene. Som akkompagnatør medvirker Trond Våge og sammen har de satt sammen et program der Bachs sonate for gambe i G-dur er hovedverket. Lars Anders Tomter spiller dette for anledningen på Bratsj. Videre får vi høre nyskrevet musikk av Kjell Habbestad og Rolf Wallin samt kjente og kjære sanger av Edvard Grieg og Henry Purcell.

Billetter fås kjøpt ved inngangen.