Hamar kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter
MISJONSFESTIVAL 29. - 30. september

Misjonstivoli, høstmarked/loppemarked og foredrag.

Hamar menighet har et misjonsprosjekt i Thailand i samarbeid med NMS, og i den forbindelse blir det arrangert misjonsfestival i Storhamar kirke hvert år.

SØNDAG 29 SEPTEMBER
11.00 Gudstjeneste med misjonstema
Andre Øvrebø er liturg. Arnt Flugstad preker.

12.00 Kirkekaffe og foredrag om misjonsprosjektet i Thailand i menighetssalen
NMS forteller om prosjektet.
Arnt Flugstad og Solveig Roll Hansen forteller om sine erfaringer av misjonsarbeid.

MANDAG 30.09
16.30 - 18.00 Misjonstivoli med høstmarked

Masse aktiviteter som hoppeslott/klatrevegg, slush, kaste på blink, thailandsk mat osv.
Du bestemmer selv hvor mye du vil betale for "billettene", som gir barna mulighet å gjøre aktiviteter.

Høstmarked/Loppemarked
Du har mulighet å booke et bord på høstmarkedet.
Anbefalt pris er 100,- og de pengene går til misjonsprosjektet. Inntekten av det du selger på bordet beholder du selv.
Du selger hva du vill - ting du har laget eller ting du funnet hjemme som du vil bli kvitt.
Send en mail til Frida Johansson (menighetspedaog) for å booke bord: fj734@kirken.no

Barnekorene synger og vi vil også få litt info fra NMS om hva pengene har gått til denne dagen!