PÅMELDING KONFIRMASJON I HAMAR OG VANG 2019

Velkommen til konfirmasjon 2019 for alle medlemmer og tilhørige i Den norske kirke i Hamar og Vang menigheter!

Det er fortsatt mulig å melde seg på, men det kan være fullt på noen tidspunkter.

Påmelding her til konfirmasjon i Hamar menighet (Hamar Domkirke / Storhamar kirke).

Invitasjon til konfirmasjon i Hamar menighet. (Den samme som dere har fått i posten.)

HUSK informasjonsmøte for foreldre og foresatte til Hamar konfirmanter 2019 TIRSDAG 21. AUGUST KL. 18 I STORHAMAR KIRKE

Påmelding her til konfirmasjon i Vang menighet (Vang kirke / Øvre Vang kirke).

Invitasjon til konfirmasjon i Vang menighet. (Den samme som dere har fått i posten.)

HUSK informasjonsmøte for foreldre og foresatte til:
Øvre Vang konfirmanter 2019 TIRSDAG 28. AUGUST KL. 19.00 I ØVRE VANG KIRKE
Vang konfirmanter 2019 TORSDAG 30. AUGUST KL. 19 I VANG KIRKE

Vi sendte ut vår invitasjon fredag 6. / mandag 9. april til alle medlemmer og tilhørige (mor og/eller far er medlem i Den norske kirke) født i 2004 og bosatt i Hamar kommune. Dere skal også ha fått tilsendt Kirkerådet sin generelle infobrosjyre "invitasjon til konfirmasjon".