PÅMELDING BARNEKOR I HAMAR OG VANG MENIGHETER

Tone Østli er nå fast ansatt som barnekorleder i Hamar og Vang menighet. Tone Østli er fra Ilseng. Hun har en mastergrad i utøvende musikk fra UiA, og i 2010 fullførte hun sin Postgraduate diploma ved Royal College of Music i London. Tone har også ansvaret for barnekoret knyttet til Ringsakeroperaen.

Vi ser fram til en spennede og kreativ høst for barnekorene våre og håper at mange barn har lyst til å synge i kor!

BARNEKORTILBUDET I HAMAR: Korøvelser i Storhamar kirke på mandager: Oppstart mandag 4. september.

Poco a Poco (1.- 3.trinn)  kl. 17.30-18.00.

Amabile (4.-trinn og oppover)  kl. 18.15 til 19.00.

Gudbrand Aasen er med som pianist.

BARNEKORTILBUDET I VANG:Korøvelser i Vang kirke på onsdager: Oppstart onsdag 6. september.

Vang kirkes barnekor 1: Et kortilbud for barn i alderen 1.-3. trinn.  Kl. 17:30-18:00.

Vang kirkes barnekor 2: Et kortilbud for barn i alderen 4.trinn og oppover.  Kl. 18:15-19:00.

Nils Tore Enget er med som pianist.

Det koster kr. 200,- i halvåret å synge i korene. Påmelding her. Dere kan melde dere på via lenken, men dere trenger ikke være påmeldt til første øvingsdag.

Velkommen!