BABYSANG

Babysang i Hamar og Vang menigheter

Storhamar kirke - onsdager
Kl. 11.00: Babysang 0-8 måneder.
Kl. 11.30: Felles lunsjpause. Ta med deg matpakke,  så serverer vi kaffe/te og frukt.
Kl. 12.30: Babysang tilpasset barn som krabber/går, ca 8 til 18 mndr.

Kirkestua ved Vang kirke - mandager
Kl. 11.00: Babysang 0 - 18 mndr

Siden 2008 har det vært babysang i Storhamar kirke onsdag formiddag. Fra 2015 har vi også babysang i Vang. Gjennom opplevelse av sang, rytmer, farger, såpebobler, lyder og bevegelse stimuleres barnas sanser og utvikling, og babysangen er også en hyggelig og sosial møteplass. Som kirke forsøker vi å formidle et positivt Gudsbilde og bidra til å skape en bro mellom himmel og hverdag.

Det er Guro Ødegård Lundby som leder babysangen. Hun er utdannet faglærer i musikk, drama og kristendom, og har jobbet med babysang og småbarnssang i flere år. Hun er ansatt hos oss som trosopplærer i 100% stilling.

Babysangen har ingen påmelding, og er et gratis tilbud for deg som går hjemme med en baby som er fra 0 - 24 mndr.

Det går pappaer på babysang i både Storhamar og Vang, men vi ønsker oss gjerne flere!

Det finnes også en facebook-gruppe "Babysang i Storhamar kirke" / "Babysang i Vang". Ta en titt.